У «Борисполі» встановлять відеокамери для стеження за вантажниками

У «Борисполі» встановлять відеокамери для стеження за вантажниками

Вантажники в аеропорту неодноразово попадалися на крадіжках речей пасажирів та посилок

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» незабаром установлять камери, які будуть контролювати весь процес поводження з посилками, які відправляються через поштові служби. Про це в коментарі ЦТС повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Ми працюємо над тим, щоб посилки в аеропорту ні на секунду не зникали з поля зору. Для цього протягом місяця встановимо в аеропорту камери», - сказав міністр.

За його словами, за багато років у «Борисполі» сформувалася каста співробітників, які своє робоче місце вважають своїм особистим бізнесом. Ось, наприклад, на недавньому відео вантажники знову попалися на крадіжці.

Зараз керівник аеропорту «Бориспіль» і керівник «Укрпошти» сформували команду, яка буде фізично відстежувати доставку всіх посилок з літака до сортувальної станції, заявив міністр.

Нагадаємо, нещодавно після публікації відео, яке начебто зафіксувало, як працівники камери прийому та здачі вторинного багажу порпаються у валізах пасажирів, аеропорт провів службове розслідування. Шість працівників були притягнуті до дисциплінарної відповідальності та відсторонені від виконання службових обов’язків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: