У «Борисполі» затримано українця, який привіз із Панами 3,5 кг кокаїну (фото)

У «Борисполі» затримано українця, який привіз із Панами 3,5 кг кокаїну (фото)
Правоохоронцями було виявлено у валізі пасажира чотири пакети кокаїну 
Фото: ДФС України

У подальшому наркотик планували переправити до Ізраїлю

Управлінням протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці Державної фіскальної служби у співпраці зі Службою безпеки України попереджено переміщення нашим співвітчизником через митний кордон кокаїну вагою 3,5 кг. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Чотири пакети кокаїну загальною вагою 3,5 кг було виявлено після перетину білої лінії, яка позначає закінчення проходження митного контролю в режимі «зелений коридор», у багажі нашого співвітчизника, який прибув на територію України авіарейсом з Панами транзитом через Німеччину. Як виявилося, в подальшому наркотик планували переправити до Ізраїлю», - йдеться в повідомленні.

Пакети зі спресованою порошкоподібною речовиною білого кольору знаходились у спеціально виготовленій схованці в подвійному дні багажної валізи громадянина.

«Таким чином громадянином України вчинено дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України пресованої порошкоподібної речовини білого кольору, яка, згідно з експрес-аналізатором наркотичних засобів «M.M.C. International B.V.», містить у своєму складі наркотичний засіб кокаїн, з приховуванням від митного контролю, а саме з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників)», - інформують у ДФС.

Складено протокол про порушення митних правил за ст.483 Митного кодексу України. Матеріали справи вилучені СБУ в рамках кримінального провадження.

СБУ та правоохоронними органами Ізраїлю за даним фактом була проведена міжнародна контрольована поставка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: