У Броварах вулицю у приватному секторі відремонтують за 5 млн грн

У Броварах вулицю у приватному секторі відремонтують за 5 млн грн
Вулиця Маяковського у м. Бровари

В аукціоні брали участь три компанії

5 березня цього року Відділ капітального будівництва Броварської міськради (Київська область) провів конкурс на отримання послуг з капітального ремонту вулиці Маяковського в м. Бровари.

Про це повідомляє «Верховенство права».

Всього в аукціоні брали участь 3 компанії - ТОВ «Броварське шляхово-будівельне управління №50», ТОВ «Дорожньо-будівельна компанія – Автобан» і ТОВ «Жіилошляхбуд». За результатами було прийнято пропозицію ТОВ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» на суму закупівлі майже 5,3 млн гривень.

За результатами конкурсу було укладено договір на отримання послуг капітального ремонту вулиці Маяковського в м. Бровари з ТОВ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» на суму 5 307 000 гривен.

ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» створено ще в лютому 1994 року зі статутним капіталом 1 419 163,20 гривень. Засновниками підприємства вказані 207 акціонерів-фізичних осіб, а його кінцевим бенефіціарним власником є Віктор Гавриленко. Підприємство почало брати участь у закупівлях ще з травня 2009 року.

Як повідомлялося, на реконструкцію транспортної розв’язки на Шулявці знадобиться 17 місяців і близько 811 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: