У Києві через хлібовоз ледь не злетів у повітря житловий будинок (фото, відео)

У Києві через хлібовоз ледь не злетів у повітря житловий будинок (фото, відео)
Автомобіль повис на газовій трубі
Фото: Інформатор

«Газель» повисла на опорній стіні своїм газовим балоном, а також зачепилася за газову трубу житлового будинку

У четвер, 21 червня, у провулку Коломийському, 14 у Голосіївському районі Києва сталася ДТП: хлібовоз «Газель» влетів у 5-поверховий житловий будинок.

Аварія трапилася близько 19:15. Про це повідомляє Інформатор.

За словами співробітників поліції, машина повернула з вулиці Ломоносова на провулок. Водій намагався заїхати у двір свого будинку. З невідомих причин хлібовоз злетів з проїжджої частини і врізався в ріг будинку. «Газель» повисла на опорній стіні своїм газовим балоном, а також зачепилася за газову трубу житлового будинку.

Так як існувала загроза вибуху, на місце прибули співробітники «Київгазу» і розрахунки ДСНС. Рятувальники за допомогою маніпулятора зняли автомобіль зі стіни і газової труби. Таким чином загроза вибуху минула. Жителі 5-поверхівки спокійно зітхнули, коли хлібовоз відбуксирували, і розійшлися по домівках.

Співробітники «Київгазу» обстежили трубу на предмет витоку. Пробою в магістралі не знайшли. На час робіт екстрених служб рух по провулку було перекрито.

В результаті аварії постраждав водій транспортного засобу. Його госпіталізували в лікарню з травмами голови і грудей. За попередньою інформацією, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: