У Києві майже всі будинки відключені від опалення

У Києві майже всі будинки відключені від опалення

Відключення опалення у столичних будинках почалося 5 квітня

У Києві вже відключили від опалення 99% житлових будинків. Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелеєв.

«Для кожного мешканця столиці триває надзвичайно складний період. У Києві фіксують нові випадки захворювання на Covid-19, запроваджена низка карантинних обмежень, покликана вберегти кожного з нас від хвороби. Тому ми прийняли рішення не чекати 15 квітня. І як тільки погода дозволила – відключили опалення», – повідомив Пантелеєв.

За оцінкою заступника голови КМДА, опалювальний сезон 2019/2020, був стабільніший та менш аварійний, ніж минулий. Цьому сприяла планова масштабна реконструкція, яку місто розпочало у 2019 році, та раціоналізація виробничих процесів.

«Це дало змогу досягти знизити кількість аварійних випадків на теплових мережах на 10%», – сказав Пантелеєв.

Він нагадав, опалення в школах і дитячих садках відключили ще 25 березня. Адже навчально-виховний процес був призупинений, а діти з батьками – перебувають вдома.

Комунальне підприємство Київтеплоенерго 5 квітня почало відключати опалення у столичних багатоповерхівках. Рішення про завершення опалювального сезону 2019-2020 років прийнято розпорядженням Київської міської державної адміністрації №556.

У рахунках на оплату житлово-комунальних послуг за березень, які кияни отримають у квітні, з’явиться окремий рядок із внесками за обслуговування загальнобудинкових лічильників тепла і гарячої води.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: