Школи і садочки Києва відключають від опалення

Школи і садочки Києва відключають від опалення

Через карантин столичні школи та садочки залишаються порожніми

Столична влада за ініціативи міського голови ухвалила рішення про відключення опалення у школах та садочках. У зв’язку із протиепідемічними заходами це необхідний крок, який дасть змогу зменшити навантаження на бюджет та перенаправити кошти на боротьбу з інфекцією. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Валентин Мондриївський.

«У зв’язку із необхідністю проведення протиепідемічних заходів у місті столичні школи та садочки залишаються порожніми. Міська влада прийняла рішення відключити опалення в таких освітніх закладах, аби заощадити кошти на енергоресурсах. У ситуації, коли збитки міста пов’язані з боротьбою проти коронавірусу можуть сягнути понад мільярд гривень, ми маємо використовувати будь-яку можливість оптимізації коштів», – зазначив Мондриївський.

На час протиепідемічних заходів міська влада особливу увагу приділяє забезпеченню закладів освіти необхідними дезінфікуючими засобами.

Нагадаємо, 12 березня у Києві призупинено навчальний процес в школах та вищих навчальних закладах столиці, а також в дитячих садочках.

Як сказав 24 березня на пресконференції мер Києва Віталій Кличко, поки зарано говорити про терміни відновлення навчального процесу.

За даними Кличка, Київ може втратити мільярд гривень через кризу, пов’язану з боротьбою з коронавірусом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: