Школи і садочки Києва відключають від опалення

Школи і садочки Києва відключають від опалення

Через карантин столичні школи та садочки залишаються порожніми

Столична влада за ініціативи міського голови ухвалила рішення про відключення опалення у школах та садочках. У зв’язку із протиепідемічними заходами це необхідний крок, який дасть змогу зменшити навантаження на бюджет та перенаправити кошти на боротьбу з інфекцією. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Валентин Мондриївський.

«У зв’язку із необхідністю проведення протиепідемічних заходів у місті столичні школи та садочки залишаються порожніми. Міська влада прийняла рішення відключити опалення в таких освітніх закладах, аби заощадити кошти на енергоресурсах. У ситуації, коли збитки міста пов’язані з боротьбою проти коронавірусу можуть сягнути понад мільярд гривень, ми маємо використовувати будь-яку можливість оптимізації коштів», – зазначив Мондриївський.

На час протиепідемічних заходів міська влада особливу увагу приділяє забезпеченню закладів освіти необхідними дезінфікуючими засобами.

Нагадаємо, 12 березня у Києві призупинено навчальний процес в школах та вищих навчальних закладах столиці, а також в дитячих садочках.

Як сказав 24 березня на пресконференції мер Києва Віталій Кличкопоки зарано говорити про терміни відновлення навчального процесу.

За даними Кличка, Київ може втратити мільярд гривень через кризу, пов’язану з боротьбою з коронавірусом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: