У Києві з’явиться ще один почесний громадянин

У Києві з’явиться ще один почесний громадянин

Почесне звання отримав президент найсильніших атлетів України Володимир Кіба

Сьогодні, 17 травня, на пленарному засіданні Київської міської ради депутати присвоїли звання «Почесний громадянин міста Києва» президентові спортивного клубу «Київ-Спорт», президенту найсильніших атлетів України Володимиру Кібі.

Звання присвоїли за значний особистий внесок у розвиток та пропагування фізичної культури і спорту. З відповідним клопотанням до Київради звернувся спортивний клуб «Київ-Спорт».

Рішення підтримали 84 депутати, повідомляє прес-служба Київради. 

Володимир Кіба — президент спортивного клубу «Київ-Спорт», президент Федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату, заслужений тренер України. За його ініціативи було організовано у 1991 році «Акцію Миру»; започатковано Київський міжнародний напівмарафон «Кубок незалежності» на Хрещатику; у 1998 році - телевізійний проект «Богатирські Ігри». Також під егідою Володимира Кіби засновано Федерацію найсильніших атлетів України і перетягування канату.
Атлет користується заслуженим авторитетом серед фізкультурно-спортивної громадськості України та світу, виявив себе талановитим організатором численних змагань з легкої атлетики, з перетягування канату, богатирського багатоборства, кросів, пробігів, змагань для інвалідів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: