У Київському апеляційному господарському суді шукали бомбу

У Київському апеляційному господарському суді шукали бомбу

Зусилля поліції спрямовані на встановлення та затримання жінки, яка здійснила неправдиве повідомлення про замінування

У четвер, 29 березня, близько 11:00 до столичних правоохоронців надійшла інформація про замінування Київського апеляційного господарського суду. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«У поліцію зателефонувала невідома жінка та повідомила, що у приміщенні суду знаходиться вибухівка. На місці події, по вулиці Шолуденка, працювали слідчо-оперативна група районного управління поліції, спеціалісти вибухотехнічної служби, криміналісти, рятувальники та медики», - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки об'єкта з приміщення евакуйовували близько 300 осіб.

Після ретельної перевірки підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявлено. На цей час роботу суду відновлено у звичному режимі.

Відомості про подію належним чином зареєстрували. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Зусилля поліції спрямовані на встановлення та затримання жінки, яка здійснила неправдиве повідомлення.

Як повідомлялося, 16 березня столичні правоохоронці затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування Верховної Ради. А 21 березня поліція викрила жінку за таке ж повідомлення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: