У Київському міському саду висадили Алею Миру

У Київському міському саду висадили Алею Миру
В акції взяли участь міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак і міністр освіти і науки Лілія Гриневич

За два роки на Алеях Миру по всій території України було висаджено близько 10 тисяч дерев різної породи

У суботу, 21 квітня, у Всеукраїнський День Довкілля в Україні вже вчетверте стартувала екологічна акція «Посади дерево миру».

Міністр екології та природних ресурсів разом із міністром освіти і науки Лілією Гриневич, народними депутатами та представниками більшості релігійних конфесій України висадили Алею Миру в Київському міському саду. Про це повідомляє прес-служба Мінекології.

За словами Семерака, за два роки на Алеях Миру по всій території України було висаджено близько 10 тисяч дерев різної породи.

Міністр екології та природних ресурсів України подякував Українській православній церкви Київського патріархату, Українській Греко-Католицькій церкві та Духовному управлінню мусульман України, Держекоінспеції, Держводагенству та ДАЗВ за підтримку і пропагування цієї ініціативи та закликав всіх українців бути активними і також підтримати акцію.

«Висадка Алеї Миру - це унікальна можливість для кожного українця долучитися до озеленення в різних куточках нашої країни та порятунку природи. Приєднуйтеся», - сказав він.

Варто відзначити, що акція була започаткована в 2016 році за ініціативи Української Греко-Католицької церкви і підтримана Міністерством екології та природних ресурсів України.

Вже вдруге в акції взяли учать представники Духовного управління мусульман України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: