У Кличка розповіли, коли повністю перекриють Шулявський міст

У Кличка розповіли, коли повністю перекриють Шулявський міст
Шулявський шляхопровід буде реконструйовано

На шляхопроводі ведуться роботи перед масштабною реконструкцією

На Шулявському шляхопроводі активно ведуться роботи перед його масштабною реконструкцією. На об'єкті зараз переносять інженерні мережі, зносять кіоски і готуються до повного перекриття моста.

Про це в інтерв'ю 44.uaрозповів заступник голови Київської міської держадміністрації Дмитро Давтян.

«Роботи ведуться, хоча ми трохи відстаємо від первинного графіка, він був скоректований. На даний момент відновлено асфальтобетонне покриття (в нижніх шарах) частини з'їзду з вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги. Також тривають роботи з перебудови інженерних мереж частини з'їзду з вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги і з'їзду з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка», - розповів він.

Крім того, на Шулявці вже встановили світлофори, які готові до стаціонарного використання. Також триває знесення кіосків торговців.

За словами Давтяна, перед демонтажем нинішньої конструкції, який буде тривати близько трьох місяців, планують повністю перекрити міст. Перекриття руху призначено на весну.

Раніше повідомлялося, що столична влада планує розпочати роботи з демонтажу основних конструкцій Шулявського шляхопроводу з січня 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: