У Жулянах затримується рейс авіакомпанії SkyUp до Єгипту

У Жулянах затримується рейс авіакомпанії SkyUp до Єгипту
Аеропорт «Київ» ім. І. Сікорського (Жуляни)

Причини затримки авіарейсу невідомі

В аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського (Жуляни) знову затримується рейс компанії SkyUp в Єгипет. Про це повідомили в прес-службі аеропорту.

«В Єгипет чартер затримується, з якої причини перенесення - незрозуміло. Вони інформують пасажирів, працюють з пасажирами. Затримується рейс SkyUp», - повідомили УНН в аеропорту. 

Скільки людей очікують свого рейсу, невідомо, однак, за словами прес-секретаря, зазвичай чартерні рейси повні, тобто складають близько 150-160 осіб. 

«Поки регулятор ринку не прийме якісь зрозумілі умови, такі ситуації будуть повторюватися. З регулярними рейсами проблем немає, а з чартерами є - вони говорять один час пасажирам, а потім на свій розсуд переносять. Вони продають квитки, а потім думають, як їх вивезти», - зазначили в прес-службі.

На табло аеропорту вказано, що деякі рейси скасовані. Зокрема, скасовані рейси компанії SkyUp в Анталію і Тирани. Також скасовано рейси компанії Anda Air в Бургас і компанії Brawo Airways в Стокгольм. У прес-службі аеропорту відзначили, що це не пов'язано із затримкою чартеру в Єгипет. 

Нагадаємо, у понеділок, 9 липня, міжнародний аеропорт «Львів» заявив про затримання чотирьох рейсів авіакомпанії SkyUp.

Читайте також: 

«Юрист Микола Слюсаревський: Кричати «все пропало!», коли ваш рейс відкладений, не треба. Відпочивайте далі!» 

«Туристичний колапс. Кому потрібно кричати «Браво!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: