Вбивство бізнесмена в Києві: поліція розглядає декілька версій злочину

Вбивство бізнесмена в Києві: поліція розглядає декілька версій злочину

Слідчі розглядають версії злочину, серед яких професійна діяльність та особисте життя

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко, на місце пригоди негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції, які провели огляд та вилучили речові докази – гільзи від патронів до пістолета Макарова.

«Внаслідок пригоди дівчинка 2008 року народження дістала вогнепальне поранення руки, а хлопчику 2011 року народження поранили ногу. Дітям надано необхідну медичну допомогу, їхньому життю і здоров'ю нічого не загрожує», – зазначив начальник поліції Києва.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює свідків та очевидців події.

«Ми встановили особу вбитого – це місцевий житель, який займався бізнесом. Тож як головні версії розглядаємо його професійну діяльність та особисте життя. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення всіх подробиць пригоди та осіб, причетних до вбивства», – додав Крищенко.

Як повідомляв «Главком», у середу ввечері у Києві невідомий розстріляв «Мерседес» одеського бізнесмена. Пригода сталась у Голосіївському районі столиці, коли чоловік разом із двома дітьми повертався автомобілем додому. Внаслідок стрілянини Олександр Ряжев загинув, а дітей доправили в лікарню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: