Вертолітний майданчик Януковича передано в управління Києва

Вертолітний майданчик Януковича передано в управління Києва
КВЦ «Парковий» із вертолітним майданчиком у серці Києва був зведений найближчим оточенням Віктора Януковича
Фото: Радіо Свобода

Здійснено офіційну передачу в управління КП «Центр організації дорожнього руху» Конгресно-виставкового центру «Парковий»

Вертолітний майданчик на Парковій алеї офіційно передано в управління громаді міста Києва. Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook.

«У п’ятницю, 26 жовтня 2018 року, за участі представника прокуратури міста Києва Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, здійснено офіційну передачу в управління КП «Центр організації дорожнього руху» Конгресно-виставкового центру «Парковий», розташованого на Парковій дорозі у Печерському районі столиці», - написала вона.

Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник після підписання акту прийому-передачі КВЦ «Парковий», безпосередньо управління буде здійснюватися комунальним підприємством «Центр організації дорожнього руху». 

«Ми всі пам’ятаємо історію цього об’єкту і позицію міста, яке після Революції Гідності відкрито заявляло про необхідність швидкого неупередженого розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних їх появою цього об’єкту на парковій дорозі», – зауважив Микола Поворозник.

Він окремо нагадав, що наразі будівля КВЦ «Парковий» під арештом у рамках кримінального провадження.

«Впевнений, що місто покаже себе ефективним управлінцем та забезпечить і збереження об’єкту, і доходи бюджету від його використання. Ми не збираємося скасовувати заплановані у КВЦ «Парковий» заходи. Ми змінюватимемо негативний імідж цього об’єкту, проводитимемо загальноміські заходи та зробимо об’єкт відкритим для громади. Тобто в управлінні буде присутня, як економічна, так і соціальна складова», – зазначив перший заступник голови КМДА.

За його словами, у подальшому місто очікує від органів прокуратури завершення існуючих кримінальних проваджень і прийняття відповідних рішень стосовно об’єкту.

«Після цих процедур місто готове отримати об’єкт повністю або частково у власність», – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, 11 жовтня під час засідання тендерного комітету АРМА управителем активами КВЦ «Парковий» було обрано КП «Центр організація дорожнього руху», утворене згідно з рішенням Київської міської ради.

Раніше прокуратура Києва передала в управління державного підприємства «Фінансування інфраструктурних проектів» столичний вертолітний майданчик, який належав ТОВ «Амадеус Ко», афільованому з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: