Від коронавірусу у Києві померла ще одна людина

Від коронавірусу у Києві померла ще одна людина

у Києві 644 підтверджених випадки Covid-19

За минулу добу коронавірус підтвердили ще у 32 киян. Один випадок - летальний. Загалом у Києві вже 644 підтверджених випадки захворювання на Covid-19. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 32 людини. З них - один медик. За добу, що минула, в столиці, на жаль, ще 1 летальний випадок. Загалом у Києві вже 644 підтверджених випадки захворювання на Covid-19», - сказав Кличко.

Так, серед тих, що захворіли: 11 жінок віком від 29 до 80 років і дворічна дівчинка та 20 чоловіків - від 19 до 60 років. До лікарень столиці госпіталізували трьох пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

Нагадаємо, 13 квітня в Олександрівській лікарні померли двоє пацієнтів із Covid-19.

Як повідомлялося, станом на ранок 16 квітня, у Києві підтверджено 644 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 32 особи. Зазначається, що у Києві серед хворих на коронавірус одужали 27 людей. 

Станом на ранок 15 квітня, у Києві було підтверджено 612 випадків Covid-19. Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 61 особу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: