Кличко закликає правоохоронців карати киян, що порушують умови карантину

Кличко закликає правоохоронців карати киян, що порушують умови карантину

Єдиний шанс зупинит коронавірус - максимально обмежити контакти між людьми, зазначив Кличко

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до МВС та контролюючих органів пильно виявляти киян та установи, що порушують обмежувальні заходи, та складати протоколи і штрафувати їх. Про це Кличко заявив під час онлайн-пресконфренції.

«Вірус поширюється. Єдиний шанс зупинити його – максимально обмежити контакти між людьми. Максимально дотримуватися запроваджених заходів і рекомендацій! Я звертаюся до МВС та контролюючих органів пильно виявляти порушників, складати протоколи і штрафувати. Якщо в когось самого не вистачає розуму і свідомості, нехай так зрозуміє! І не наражає на небезпеку людей навколо», - наголосив Кличко.

Він повідомив, що у столиці за минулу добу кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла до 31 особи. Так, вчора ввечері місто отримало від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 3 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. Всі троє киян, що захворіли - чоловiки. Двоє з них лікуються вдома на самоізоляції. Один - 51-річний киянин, що повернувся iз Франції, - 21 березня був госпiталiзований до Олександрівської лікарні із симптомами ГРВІ.

Серед хворих 21 людина перебуває в лікарні, 10 лікуються вдома на самоізоляції. Із госпіталізованих – 20 киян отримують допомогу в Олександрівській лікарні, одна особа – в міській клінічній лікарні № 4.

Кличко повідомив, що на сьогодні експрес-тестами і лабораторними дослідженнями протестовано 1355 киян.

Державна установа «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» перевіряє на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще понад 30 зразків.

Раніше повідомлялося, що 24 березня кількість киян, що захворіли на коронавірус COVID-19, зросла до 31 особи. Мер Києва Віталій Кличко у вівторок увечері повідомив про 3 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

Кличко заявив, що наразі відбувається безконтрольне імпортування інфекції в столицю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: