Метрополітен Києва відновлює сполучення через Південний міст

Метрополітен Києва відновлює сполучення через Південний міст
«Рух «зеленою» гілкою організовано від станції «Сирець» до станції «Видубичі»
фото з відкритих джерел

«Червона лінія» функціонує від станції «Шулявська» до станції «Театральна»

Відсьогодні, 4 квітня, з 8:30 метрополітен відновлює сполучення через Південний міст. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Рух «зеленою» гілкою організовано від станції «Сирець» до станції «Видубичі», а також від станції «Видубичі» до станції «Червоний хутір». Також працює пересадка «Золоті ворота» - «Театральна», – розповів він.

«Червона лінія» функціонує від станції «Шулявська» до станції «Театральна». «Синя» лінія – від станції «Героїв Дніпра» до станції «Теремки».

Без зупинки поїзди прослідують повз станції: «Майдан Незалежності», «Площа Льва Толстого», «Палац спорту» та «Кловська». Середній інтервал на лініях складає 1 год. Зверніть увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності.

Для перевезень пасажирів метрополітен працюватиме до 19:00. Підземні станції продовжать цілодобово приймати людей як укриття.

Також відсьогодні відновлює роботу швидкісний трамвай №3 «Борщагівської» лінії – від станції «Ромена Ролана» до станції «Старовокзальна».

На Північному мості повністю відновлено рух у обох напрямках. «Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працює Дарницький та Північний мости. На Північному мості повністю відновлено рух у обох напрямках», – розповів Микола Поворозник.

Південний міст залишається відкритим для громадського транспорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: