За останню добу у Києві горіли три автомобілі

За останню добу у Києві горіли три автомобілі
Наслідки пожежі в автомобілі Nissan 
Фото: Інформатор

Причини займань встановлюють правоохоронні органи

За добу столичні рятувальники ліквідували три автомобільні пожежі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

Так, 8 липня о 12:06 до столичної Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в Деснянському районі на вул. Братиславській в автомобілі виникла пожежа.

«На місце події було негайно направлено бійців 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, на узбіччі дороги в припаркованому автомобілі Range Rover виникло займання. Не гаючи часу, рятувальники розпочали гасіння пожежі. Вже о 12:25 займання було повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено лакофарбове покриття, лобове скло, капот, двері та бампер автомобіля», - йдеться в повідомленні.

Наступний виклик надійшов того ж дня о 21:11. До оперативно-координаційного центру Головного управління надійшла інформація про те, що на вул. Затишній на території одного із гаражних кооперативів виникло займання в припаркованому автомобілі Chevrolet. На місці події працювали рятувальники 5-ї ДПРЧ, які о 22:30 ліквідували пожежу. Внаслідок займання пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля.

Останній виклик надійшов вже 9 липня о 01:31. Столичним рятувальникам знов повідомили, що горить автівка на вул. Архітектора Ніколаєва, 5. «На місце події негайно прибуло чергове відділення 13-ї ДПРЧ. Як виявилось, у дворі 9-поверхового житлового будинку в припаркованому автомобілі Nissan виникла пожежа з подальшим розповсюдженням вогню на поруч припаркований автомобіль Volkswagen. О 01:55 займання було ліквідовано. Внаслідок пожежі в автомобілі Nissan пошкоджено моторний відсік, лобове скло та лакофарбове покриття. В автомобілі Volkswagen частково пошкоджено лакофарбове покриття», - інформують рятувальники.

Причини займань та збитки в усіх випадках встановлюють правоохоронні органи.

Раніше повідомлялося, що на Троєщині невідомі підпалили позашляховик Nissan Pathfinder і зникли в невідомому напрямку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: