Жінці, яка отримала важку травму у столичному трамваї, лікарі вкоротили ногу

Жінці, яка отримала важку травму у столичному трамваї, лікарі вкоротили ногу
Трамвай, у якому сталася надзвичайна подія, проходить експертизу

У «Київпастрансі» обіцяють допомагати з лікуванням, якщо доведуть провину перевізника

Пенсіонерці, яка 24 квітня отримала поранення у трамваї внаслідок розриву гальмівного диску, зробили операцію на нозі.

У кількагодинній операції 80-річній жінці довелося вирізати шматок кістки, повідомляє ТСН.

«Дуже важка травма, відкритий перелом, ногу довелося укоротить на 4 сантиметри, тому що якась частина кістки залишилася там», - розповіла родичка жінки.

Як усе сталося, бачили продавці секонд-хенду. Вони кажуть, що від кінцевої зупинки трамвай не встиг від’їхати і двох десятків метрів – далі був дим, гучний звук, а потім на виклик оперативно прибула швидка допомога.

Після того, як жінку забрали у лікарню, а поліція закінчила свою роботу, трамвай забрали для експертизи і, за можливості, для ремонтних робіт. Попередньо встановлено, що біди наробив гальмівний диск, який луснув і його металева частина пробила підлогу.

У «Київпастрансі» те, що сталося, називають випадковістю, а в технічному стані трамваю впевнені. «Цей трамвай 2012 року виробництва. Він регулярно проходить технічний огляд – два рази на добу, як і інший транспорт. І сьогодні він вийшов на маршрут теж абсолютно у справному стані», - запевнила начальник служби зв’язків із громадськістю Марина Загородська.

Якщо доведуть провину перевізника, у «Київпастрансі» обіцяють допомагати з лікуванням, якщо ні – то кажуть, що нікому нічого не винні.

Родина постраждалої шокована і розраховує на допомогу, але чи вимагатимуть відшкодування, ще не думали. Усі клопоти рідних зараз про лікування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: