Вбивство поліцейського у Чернігові: мати підозрюваного розповіла свою версію подій

 Вбивство поліцейського у Чернігові: мати підозрюваного розповіла свою версію подій
Мати одного з підозрюваних стверджує, що поліцейські були напідпитку
фото скріншот відео

Жінку обурило, що на місці перебувало багато дорослих, але ніхто не завадив трагедії

Мати одного з молодиків, які побили до смерті поліцейського у Чернігові, Людмила Сапожнікова не заперечує, що підлітки були занадто жорстокими, але обурена тим, що навколо було багато дорослих і ніхто не втрутився. За словами жінки, поліцейський першим почав бійку з підозрюваними підлітками. Крім того, чоловік у день трагедії був п'яним, пише «Суспільне».

За словами жінки, вона говорила телефоном з сином того вечора. Хлопець з подружками приїхав з центру, в АТБ вони купили води та нібито повинні були далі провести дівчат по домівках. А сам конфлікт почався на сходинках супермаркету.

«Перший ударив поліцейський (Артур Єрохін, – Ред.). Він п'яний поліз до підлітків, якої реакції він очікував? Він думав, що Ярослав один», – сказала Сапожнікова.

Вона додала, що другий поліцейський теж був нетверезим. Однак прессекретар обласної поліції Наталія Слабенюк таку інформацію не підтвердила і не спростувала – тільки сказала, що всі деталі ще з'ясовують.

Сапожнікова також попросила вибачення та сказала, що не заперечує жорстокість підлітків. При цьому матір обурило, що на місці було багато дорослих, але ніхто не завадив трагедії.

«Ми, батьки, вимолюватимемо прощення у всіх. Це жах, який відчувають батьки. Але там було стільки дорослих, дуже багато людей гуляли і ще гірше – поліція, яка приїхала та подивилася», – сказала жінка.

Нагадаємо, у мережі з’явилися фотографії нападників, а також відеозаписи самого побиття. Кадри смертельного нападу опублікував Telegram-канал «Всевидящее ОКО».

Як повідомлялося, поліцейського з Чернігова Артура Єрохіна вбивали четверо молодиків. Один із них – Дмитро Тунік – своєї провини не визнає та стверджує, що був просто свідком.

Деснянський районний суд міста Чернігова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на період досудового розслідування усім чотирьом підозрюваним у вбивстві поліцейського та чоловікові, який пограбував одного з потерпілих.

Нагадаємо, у ніч на 2 жовтня в одному з чернігівських супермаркетів група молодиків побила двох поліціянтів. На момент нападу вони перебували у відпустці й були в цивільному одязі. Внаслідок побиття один з поліціянтів помер, за життя другого борються лікарі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: