500-метрова вежа в Торонто засяяла кольорами прапора Венесуели

500-метрова вежа в Торонто засяяла кольорами прапора Венесуели

Учасники Групи Ліми виступили за мирний перехід влади у Венесуелі шляхом проведення демократичних президентських виборів

В Канаді відбулося позачергове засідання Групи Ліми, учасники якої, зокрема, висловилися на підтримку лідера опозиції Венесуели Хуана Гуайдо

Вежа CN Tower в Торонто, що є найвищою будівлею Канади, підсвічувалася в понеділок кольорами прапора Венесуели в знак підтримки опозиції цієї країни з боку Оттави.

Про це йдеться в офіційному Twitter канадського МЗС.

«Із завершенням історичної зустрічі Групи Ліми кольори (прапора) Венесуели яскраво засяяли на CN Tower, щоб показати нашу підтримку венесуельському народу в його боротьбі за демократію», - говориться в коментарі до фотографії вежі з жовтою, синьою і червоною підсвіткою.

Хмарочос був побудований в 1976 році, і до 2007 року був найвищою будівлею в світі, яка є вільною конструкцією. Його висота становить 553,3 м.

4 лютого в Оттаві відбулося позачергове засідання Групи Ліми, учасники якої, зокрема, висловилися на підтримку лідера опозиції Хуана Гуайдо і виступили за мирний перехід влади у Венесуелі шляхом проведення демократичних президентських виборів.

Нагадаємо, 4 лютого Італія заблокувала спільну позицію Європейського Союзу про визнання лідера опозиції Венесуели Хуана Гуайдо тимчасовим президентом.

До слова, Україна визнала Гуайдо очільником єдиної легітимної влади Венесуели - Національної асамблеї.

Як повідомлялося, у понеділок Хуана Гуайдо тимчасовим президентом Венесуели визнали 15 країн ЄС.

Як відомо, Ніколас Мадуро відмовився провести дострокові вибори президента у Венесуелі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: