Армія РФ під контролем ФСБ організувала масштабне мародерство на окупованих територіях

Армія РФ під контролем ФСБ організувала масштабне мародерство на окупованих територіях
Полковник Євген Малигін має відповідати за злочини проти українського народу

Ряд солдатів не хоче приймати участь у цій ганьбі

Командири військових частин 17-ї та підрозділів Збройних сил Російської Федерації разом із співробітниками військової контррозвідки Федеральної Служби Безпеки Росії, здійснюють нагляд за ЗС РФ, організували масове мародерство на окупованих територіях. Про це повідомляється в інформації, переданій Guildhall українською розвідкою.

«Встановлено, що командиром 503 мотострілкового полку 19 мотострілкової дивізії 58 Загальновійськової Армії (в/ч 75394) полковником Євгеном Малигіним спільно зі співробітником ФСБ РФ Іваном Загуборним організовано масштабне мародерство та пограбування місцевого населення в окупованому Мелітополі», – йдеться у повідомленні.

«Такі процеси вже призвели до зростання морально-психологічної напруги в підрозділах полку, особовий склад звинувачує командування в постановці цілей меродерства та вивезення награбованого до Росії вище за завдання щодо ведення бойових дій. Ряд військовослужбовців шукають можливості донести інформацію про те, що відбувається вищому командуванню, і готові давати особисті свідчення», – повідомили у розвідці.

Нагадаємо, раніше Службою Безпеки України було опубліковано аудіоперехоплення розмови мародерів ЗС РФ, які повідомляють один одному, що представники ФСБ відбирають у них награбоване.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: