Аваков попросив нардепів допомогти продати тонни наркотиків

Аваков попросив нардепів допомогти продати тонни наркотиків
Арсен Аваков закликав народних депутатів визначитися зі способом реалізації вилучених наркотичних речовин

Аваков відзвітував про свою роботу у Верховній Раді

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що зараз у поліції зберігаються тонни наркотиків і закликав народних депутатів допомогти їх реалізувати на користь держави.

Про це Аваков заявив під час виступу у Верховній Раді.

Аваков закликав народних депутатів визначитися зі способом реалізації вилучених наркотичних речовин, які були речовими доказами у кримінальних провадженнях, на користь українського держбюджету та медицини.

«В цілому Нацполіція є найбільшим в країні власником наркопрепаратів. Оцініть обсяги вилучених наркотиків, які зараз у нас зберігаються: канабіс - 2 тонни, героїн - 1100 кг, кокаїн -1000 кг, амфетамін - 400 кг, гашиш - 300 кг і т.д. у мене прохання до народних депутатів - визначитися зі способом реалізації цієї сировини на користь державного бюджету та української медицини», - повідомив Аваков.

Раніше повідомлялося, що на сьогоднішньому позачерговому засіданні Верховна Рада призначила новий склад Кабінету міністрів, який був запропонований прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Як повідомлялось, у Верховній Раді на позачерговому засідання депутати проголосували за призначення прем’єр-міністром Дениса Шмигаля. За кандидатуру Шмигаля проголосував 291 депутат.

Перед цим Рада проголосувала за відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука«За його відставку проголосували 353 депутати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: