Бердянські партизани озвучили свої вимоги до окупантів та колаборантів

Бердянські партизани озвучили свої вимоги до окупантів та колаборантів

Скріншот із відео

На каналі міського спротиву закликали агресорів покинути місто

На Telegram-каналі «Бердянська партизанська армія», присвяченому документуванню злочинів окупантів а також збору даних про місцевих колаборантів, сьогодні було розміщено відео із вимогою до солдат агресора покинути місто. Текст вимоги зачитали троє чоловіків із скритими обличчями з автоматичною зброєю в руках.

«Російські окупанти та їхні колаборанти, ви думаєте, що встановили контроль над Бердянськом? Ви ще не знаєте, в яку мишоловку потрапили. Ми, Бердянська Партизанська Армія, вже нарощуємо сили і готові вийти з тіні. Кожен ваш крок фіксується, за кожний ваш злочин піде неминуча розплата. Селіванов, Сауленко, Саприкін, Маманазаров та інша зграя маріонеткових колаборантів - на вас чекає суд, від якого вам не втекти. На всіх, хто співпрацює з окупантом чекає неминуча доля. Ви тут чужі, ми серед вас. Ваш єдиний шанс вижити – бігти зараз. Завтра буде пізно». - говорять вони.

27 лютого стало відомо, що в Бердянськ зайшла російська військова техніка.

Наступного дня російські окупанти зайняли всі адміністративні будівлі міста. Міська влада відмовилася співробітничати з ворогом

Мешканці міста неодноразово збирались на мітинги під проукраїнськими гаслами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: