Бойовики на Донбасі один раз порушили режим припинення вогню 4 квітня

Бойовики на Донбасі один раз порушили режим припинення вогню 4 квітня
Від початку доби 5 квітня порушення режиму припинення вогню не зафіксовано
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation/Facebook

Про втрати серед українських віськових не повідомляють

Протягом минулої доби 4 квітня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню, повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

«Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік населеного пункту Південне, противник відкривав вогонь у бік наших позицій з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», – сказано у повідомленні.

Від початку поточної доби, 5 квітня, порушення режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Про втрати серед українських віськових не повідомляють.

3 квітня, на Донбасі було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Окрім того,один військовослужбовець загинув неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», через підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої. Також днями поблизу Маріуполя виявили саморобний вибуховий пристрій – іграшковий дитячий літак, начинений вибуховою речовиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: