Британський депутат закликав колег не виступати на російських телеканалах

Британський депутат закликав колег не виступати на російських телеканалах

Депутат Шотландської національної партії Стюарт Макдоналд закликав колег відмовитися від появи на телеканалах Sputnik чи RT

Депутат Шотландської національної партії Стюарт Макдоналд, виступаючи в середу під час дебатів щодо російської анексії Криму у парламенті Британії, закликав колег відмовитись від появи в ефірі російських пропагандистських телеканалів.

Відповідне відео дебатів було оприлюднене посольством України у Великій Британії. 

Макдоналд зазначив, що саме у такий спосіб британські депутати можуть підтримати Україну.

«Частиною нашої підтримки мусить бути відмова з’являтися на російських телеканалах, таких як Sputnik чи RT. Є депутати, які виступали на нинішніх дебатах… які займаються саме цим. Вони є частиною проблеми. Є члени моєї партії, один досить видатний колишній член партії, який тепер має власне шоу на каналі RT. Ганьба за те, що вони там з’являються», - сказав Макдоналд.

«Ганьба, що депутати цієї палати не лише з’являються там, а й беруть гроші за це! Цьому треба покласти край, в іншому разі усі їхні поетичні виступи не мають жодного сенсу», - додав британський парламентар.

Нагадаємо, Постійний представник України при організації Володимир Єльченко повідомив, що Україна звернулася до Ради безпеки ООН через указ президента РФ Володимира Путіна про спрощену видачу російських паспортів для жителів «ЛНР» та «ДНР».

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання російського громадянства для жителів так званих «Донецької і Луганської народних республік».

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав українців на Донбасі не брати громадянство Росії.

Президент Петро Порошенко заявив, що Росія готується до наступного кроку агресії проти України – анексії українського Донбасу або створення російського анклаву в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: