Чи поїде Maruv на Євробачення? Суспільне озвучило ультимативну вимогу артистці

Чи поїде Maruv на Євробачення? Суспільне озвучило ультимативну вимогу артистці

Стала відома умова, яка дозволить Maruv представити Україну на Євробаченні

Українська співачка Maruv може представити Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2019» в Ізраїлі, якщо виконає умову, прописану в договорі, наданому для підписання суспільним мовником, який здійснює остаточний вибір артиста для виступу. Про це йдеться у заяві телеканалу UA: Перший.

Головною вимогою у договорі називається відмова від гастролей у країні-агресорі.

«Нацвідбір: одна з умов договору, який надали переможниці Національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення» Maruv, відмова від гастролей у Росії. Водночас, в квітні у співачки вже запланований сольний концерт у Москві», - йдеться у повідомленні сторінки UA:Новини, яке перепостив офіційний паблік телеканалу UA:Перший.

Скріншот заявиСкріншот заяви

Раніше вже повідомлялося, що Суспільне мовлення, яке обирає представника України на пісенному конкурсі Євробачення, попри перемогу в національному відборі співачки Maruv, ще не ухвалило остаточного рішення.

Нагадаємо, в Україні завершився фінал національного відбору на Євробачення-2019. Представляти Україну на конкурсі буде Maruv з піснею Siren Song, перфоменс якої називали дуже відвертим, а її критикували через гастролі в Росії.

У фіналі національного відбору на 64-ий міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019» взяли участь Freedom-jazz з піснею Cupidon, Anna Maria з піснею My Roud і Kazka з піснею Apart, співачка Maruv з піснею Siren Song, гурт Brunettes Shoot Blondes із піснею Houstonта і дует Yuko з піснею «Галина гуляла».

Раніше керівник Суспільного телебачення Зураб Аласанія нагадав, що кінцеве рішення щодо участі конкретного учасника від країни приймає саме Суспільне. Це сталося після низки скандалів через участь у відборі учасників, які, зокрема, виступають у Росії, або не вважають Крим окупованим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: