Член Нацради Герасим'юк не бачить підстав позбавляти «Інтер» ліцензії

Член Нацради Герасим'юк не бачить підстав позбавляти «Інтер» ліцензії
Ольга Герасим'юк

Одне попередження «Інтеру» перебуває в апеляції, а більше у них немає ніяких офіційно зафіксованих порушень - заявила Герасим'юк

Заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк в інтерв’ю «Глакому» заявила, що Нацрада найближчим часом не буде розглядати питання «непродовження» ліцензії телеканалу «Інтер», тому що в неї для цього немає підстав.

«Вони (члени Нацради – ред.)  просто не кажуть про це чесно активістам, яких самі й збурюють. Одне попередження «Інтеру» перебуває в апеляції, а більше у них немає ніяких офіційно зафіксованих порушень. На засіданні, на якому я вимагала розглянути питання порушення «Інтером» закону про трансляцію радянських фільмів, Нацрада домовилась про перенесення цього питання. Я тоді прямо за столом у Артеменка не в мікрофон спитала, де ж моя заява, яку я подала в грудні. А він мені відповів: я усіляке лайно не читаю», - розповіла Герасим’юк.

Вона також зазначила в інтерв’ю «Главкому», що «питання, яке зробили головним (непродовження «Інтеру» ліцензій), взагалі таким не є». «Якщо громадськість так турбується, то має запитати, а де ж розгляд питань щодо порушень «Інтера» – про їхній концерт на 9 травня?», - акцентувала вона.

«Якщо хотіли  не подовжити ліцензії «Інтеру», то треба ж мати підстави, які, мабуть, треба розглянути раніше. Але все було зроблено так, аби їх не розглянути. До речі, питання перевірки щодо 9 травня і досі «висить». У Нацради питали: а де цей моніторинг? Виявилось, що він затягується через те, що у Нацради… змінюються фінансові реквізити. Це що – все, що ухвалене раніше, теж недійсне, бо у нас змінюються фінансові реквізити?», - обурюється Герасим’юк.

Слід зазначити, що сама Герасим’юк вже написала заяву про звільнення з посади заступника голови Нацради.

Більше читайте в матеріалі «Главкома»: Ольга Герасим’юк: У Нацради немає підстав не продовжувати ліцензію «Інтеру»

Також читайте:

«Інтер» проти всіх. Як виконуються квоти на телебаченні 

Сергій Костинський: За показ «Іронії долі…» Нацрада буде застосовувати санкції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: