Для охорони резиденція Порошенка залучили військову техніку та силовиків

Для охорони резиденція Порошенка залучили військову техніку та силовиків
Силовики біля резиденції Порошенка в Козині 
Фото: Вікторія Войціцька

Силовики пояснюються, що збільшення кількості військових - навчання

До приватної резиденції президента України Петра Порошенка в Козині стягнули силовиків та військову техніку.

Про це повідомляє у Facebook народний депутат Вікторія Войціцька.

Нардеп написала, що для охорони приватної резиденції президента стягнули багато військових та техніки. Крім того, перекрили дорогу на певний час, на який саме, не зазначається.

«Спитала у хлопців, з чим пов'язана така величезна кількість силовиків... відповідь була «прекрасна»: проводяться навчання», - повідомила нардеп.

00_02

У вівторок ввечері під Радою сталися нові сутички між активістами та силовиками.

Як повідомляв «Главком», на перетині вулиць Грушевського і Садової сталися сутички між учасниками акції протесту і правоохоронцями.

Після цього учасники акції протесту почали встановлювати намети біля будівлі Верховної Ради

Масові протести, які майже місяць готували «Рух нових сил», «Самопоміч», «Громадянська позиція», «Свобода», «Національний корпус», «Громадський контроль», «Демальянс», Автомайдан, громадські організації «Чесно», «Реанімаційний пакет реформ» та інші, виявилися не таким вже й масовими.

За попередніми оцінками, на вулиці вийшло не більше 5 тисяч осіб, в той час як правоохоронців, візуально здавалось, було десь стільки ж – влада аж занадто перестрахувалася.

В урядовий квартал з самого ранку пройти можна було тільки через рамки металошукачів, а ближче до початку засідання Ради її оточили колони Нацгвардії і поліції, бо серед організаторів протесту лунали ідеї блокувати або навіть штурмувати парламент, якщо їхні три вимоги не будуть виконані.

Нагадаємо, учасники акції вимагають внести до порядку денного ВР три питання – скасування депутатської недоторканості, створення Антикорупційного суду та зміни виборчого законодавства (пропорційна система з відкритими списками).

Читайте також матеріал «Главкома»: Майдан-3. Репетиція чи імітація?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: