Дочка Сулеймані пророкує «чорні дні» США та Ізраїлю

Дочка Сулеймані пророкує «чорні дні» США та Ізраїлю
Зейнаб Сулеймані заявила, що американському президентові не слід вважати, що зі смертю генерала все скінчено

Сьогодні в Ірані відбувається похоронна церемонія

Дочка вбитого американцями іранського генерала Касема Сулеймані Зейнаб напророкувала Сполученим Штатам чорні дні. Про це вона заявила на церемонії прощання, пише Reuters.

«Божевільний (президент США Дональд – ред.) Трамп, не думай тільки, що зі смертю мого батька все закінчиться», - звернулася вона до американського лідера, додавши, що США та їхнього союзника Ізраїль чекають «чорні дні».

Церемонія прощання з убитим генералом розпочалася 6 січня, за день до цього тіло Сулеймані доставили до Ірану. Генерала повинні поховати в Ірані 7 січня.

Як повідомляють ЗМІ, наразі іранські ракетні війська приведені у бойову готовність.

Раніше Трамп заявив про готовність атакувати 52 іранських об'єкти в разі ударів Тегерана проти американців. У той же час командувач Корпусом вартових ісламської революції (КВІР) генерал Хосейн Саламі заявив, що відповідь на вбивство Сполученими Штатами іранського воєначальника Касема Сулеймані включатиме в себе стратегічну помсту Тегерана.

Генерал елітного іранського спецпідрозділу «Аль-Кудс» КВІР Касем Сулеймані був убитий 3 січня в ході ракетного удару США по аеропорту Багдада. Постійний представник Ірану при ООН Маджид Тахтім-Раванчі порівняв це вбивство з оголошенням війни і пообіцяв США сувору помсту.

Як повідомлялося, Трамп прокоментував ліквідацію іранського генерала Сулеймані.

Нагадаємо, конгресмени дорікають Трампу за ліквідацію генерала Сулеймані

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: