ДТП у Харкові: адвокат каже, що у Зайцевої захворювання мозку

ДТП у Харкові: адвокат каже, що у Зайцевої захворювання мозку
Олена Зайцева

Діагноз Зайцевій встановили лікарі в СІЗО

У водія автомобіля Lexus Олени Зайцевої, яка має статус підозрюваної у справі про ДТП на Сумській 18 жовтня 2017 року, - посттравматична енцефалопатія головного мозку.
Про це заявив журналістам адвокат Зайцевої Євгеній Мельниченко, посилаючись на лікарів СІЗО.

«Діагноз Зайцевій встановили лікарі в СІЗО. У неї посттравматична енцефалопатія головного мозку... У Зайцевої спостерігається підвищення тиску, і вона потребує обстеження у невропатолога. Такого фахівця в СІЗО немає», - додав адвокат.

За його словами, можливість для Зайцевої брати участь у судових засіданнях залежить від її стану.

В той же час, пояснили в Київському райсуді, офіційний запит щодо стану здоров'я Зайцевої, загроз для здоров'я і можливості лікування направлений у СІЗО, але відповіді ще немає.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові сталася масштабна ДТП. Два позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумської та провулку Мечнікова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинуло шестеро людей.

Раніше повідомлялося, що адвокат просить госпіталізувати Зайцеву в лікарню. 16 жовтня Київський райсуд Харкова переніс засідання через стан здоров’я Зайцевої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: