Екс-міністр Кожара: У Партії регіонів була не «чорна», а «сіра» бухгалтерія

Екс-міністр Кожара: У Партії регіонів була не «чорна», а «сіра» бухгалтерія

Кожара зазначив, що кожна партія мала і має свої кошти

Колишній міністр закордонних справ Леонід Кожара, прізвище якого фігурує в «чорній бухгалтерії» Партії регіонів, вважає цю бухгалтерію не «чорною», а сірою. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Вважаю, це не «чорна» бухгалтерія, а «сіра», бо зміни до закону про політичні партії увійшли в силу тільки з березня цього року. Зрозуміло, що кожна партія мала і має свої кошти. Я провів сотні закордонних відряджень, приймав делегації. У мене б ніколи не було коштів для того, щоб я це робив. Партія регіонів це оплачувала», - сказав Кожара.
За його словами, оригіналів тих документів, які є в Інтернеті, він не бачив, і не може підтвердити автентичність. «Там багато фантазій», - зазначив Кожара.
На зауваження, що навпроти його прізвища стоять невеликі суми – 300-500 доларів на поїздки за кордон, але в серпні 2012 року він отримав зарплату у розмірі 25 тисяч доларів, екс-міністр заявив: «Не пам’ятаю. Не знаю, що то за «зарплата». Зарплату тоді я отримував у ВР, мені її вистачало. А закордонні поїздки були».
Кожара розповів, коли гроші на закордонні поїздки виділяла партія: «Якщо мені треба було повезти делегацію ПР у Брюссель, в Європарламент не по парламентській лінії, а за рахунок ПР, я писав бюджет, узгоджував з головою партії - на останніх етапах це був Азаров - і ці гроші одержував. Видавав їх офіс партії. Потім про це писався звіт».
Він підкреслив, що не бачить у цьому нічого «чорного».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: