Генпрокуратура просить збільшити заставу для Каськіва

Генпрокуратура просить збільшити заставу для Каськіва
Владислав Каськів

У своїй скарзі ГПУ просить суд збільшити суму застави для Каськіва

Генеральна прокуратура України подала скаргу до Апеляційного суду Києва на запобіжний захід екс-керівнику Держінвестпроекту Владиславу Каськіву, в якій просить збільшити суму застави зі 160 тис. до 480 тис. грн. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

«Оскаржили у частині суми застави», — сказала вона в коментарі УНН і уточнила, що прокуратура просить збільшити суму застави до 480 тис. грн.

Сарган пояснила, що прокуратура у своїй скарзі не могла просити більшого розміру застави, ніж 480 тис. грн, оскільки Каськів сплатив суму завданих збитків до бюджету.

За даними Апеляційного суду Києва, розгляд скарги прокуратури призначено на 13 листопада.

Як повідомлялося, вночі 1 листопада з Панами в Україну екстрадовано Каськіва. 

Печерський районний суд ухвалив рішення застосувати щодо екстрадованого з Панами Каськіва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою два місяці з можливістю внесення застави.

Суд також зобов’язав Каськіва здати всі наявні закордонні паспорти, а також з’являтися за першою вимогою до слідчого та повідомляти про своє місцеперебування.

З Каськіва внесли заставу 160 тис. грн із його власних коштів. Крім того, Каськів перерахував до бюджету майже 7,5 мільйонів гривень.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомляв, що справу Каськіва передадуть в суд протягом 2-3 тижнів.

Раніше Луценко заявив, що Каськів може укласти угоду зі слідством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: