Голова штабу «Слуги народу» каже, що підстав не довіряти «куму Медведчука», який потрапив до списку, нема

Голова штабу «Слуги народу» каже, що підстав не довіряти «куму Медведчука», який потрапив до списку, нема
Керівник штабу «Слуги народу» Олександр Корнієнко 
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Олександр Корнієнко: Коли є якась велика спільна мета, вона може пересилювати минулі зв’язки

Керівник штабу «Слуги народу» Олександр Корнієнко заявив, що у них немає підстав не довіряти «куму Медведчука» Андрію Холодову, що він незнайомий з одіозним політиком. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

«У нас просто нема підстав не довіряти тому ж Андрію Холодову, коли він каже, що особисто не знайомий з Медведчуком, а це його дружина є кумою Оксани Марченко. Так само у нас нема підстав не довіряти кандидатам, які на даний момент нам обіцяють той рівень довіри і співпраці в майбутній фракції, який всіх має задовольнити», - розповів керівник штабу.

Він наголосив, що коли є якась велика спільна мета, вона може пересилювати минулі зв’язки.

На зауваження, що справа навіть не в зв’язках, а в тому що депутатів можуть банально перекупити, Корнієнко відповів: «Це ми розуміємо. Треба, звичайно, бути готовими до того, що такі речі  можуть відбуватись. Проте я можу забитися, що протягом року у нас ніхто не «стушкується». Чому року – тому що перший рік парламенту буде визначальним для наступного життя країни».

Керівник штабу «Слуги народу» впевнений, що через рік депутатам вже не буде сенсу переходити в інші фракції.

«Якщо протягом цього року ми зможемо зробити хоча б половину того, що маємо зробити для швидких реформ, то далі вже не буде сенсу комусь «тушкуватись» чи якось криво голосувати, тому що просто всі ці механізми припинять працювати», - пояснив він.

Відповідаючи на питання, чи не хоче штаб пропонувати якісь законодавчі ініціативи проти «тушкування», чи це вже взагалі кріпацтво буде, керівник штабу «Слуги народу» резюмував: «Ми так можемо спуститися в якісь, умовно кажучи, «азійські» варіанти, які не дуже потрібні демократичній європейській країні».

Нагадаємо, в кінці червня в «Слузі народу» повідомили що кандидати у народні депутати від цієї партії підписують Меморандум про відповідальність, в якому зокрема, передбачене зобов’язання добровільно скласти повноваження у разі порушення ключових принципів партії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: