Google заблокував рекламний аккаунт Володимира Зеленського

Google заблокував рекламний аккаунт Володимира Зеленського
Володимир Зеленський

Показники переглядів відео про дебати не відповідають справжній статистиці

Мережа Google заблокувала рекламний акант Володимира Зеленського після відео про дебати.

Про це інформує РБК-Україна, посилаючись на сторінцу штабу Зеленського у Facebook.

Вони звинуватили Google в тому, що мережа заблокувала рекламну сторінку, занизила показники переглядів і не помістило відео у вкладку «тренди».

 «Ну і на довершення: відеозвернення Володимира стосовно дебатів, яке набрало 800 тисяч переглядів за 15 годин, так і не потрапило у вкладку «тренди». Що, наша влада намагається і вас купити?!» — йдеться в заяві команди Зеленського.

Координатор діджитал-команди Зеленського Михайло Федоров зазначив, що вони звернулись у Google. У компанії їм сказали чекати рішення на основі заповненої ними форми. Через деякий час стало відомо, що представники команди Зеленського отримали відповідь на свої запитання.

«Поспілкувалися з Дмитром Шоломко – генеральним директором Google Україна. На всі питання отримали відповіді. Спасибі за оперативність, на даний момент питань немає!» – сказано в оновленому повідомленні. Однак причини блокування користувачам вони пояснювати не стали.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прийняв виклик Петра Порошенка щодо проведення теледебатів, однак на своїх умовах  – на НСК «Олімпійському» і після медекспертизи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: