Ємець: Україна ще зможе локалізувати коронавірус жорсткими мірами, інакше кількість жертв буде катастофічною

Ємець: Україна ще зможе локалізувати коронавірус жорсткими мірами, інакше кількість жертв буде катастофічною
Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець зазначив, що до третього етапу недореформована медична система України не готова

Ілля Ємець наполягає на створенні в Міністерстві охорони здоров'я України єдиного оперативного штабу протидії коронавірусу, в поєднанні з іншими службами

Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець у відеозверненні наголосив, що держава має діяти рішуче, аби врятувати тисячі життів українців, та наполягає на створенні в Міністерстві охорони здоров'я України єдиного оперативного штабу протидії коронавірусу, в поєднанні з іншими службами. Про це йдеться у повідомленні пресслужби МОЗ.

«З досвіду китайських лікарів можна виділити три основні стовпи подолання інфекції та її наслідків. Перший - це профілактика, тобто не впустити вірус у країну. Європа і Україна не змогли цього зробити. Другий - це локалізація катастрофи. Це вдалося зробити Китаю. Зараз ми ще спроможні жорсткими заходами локалізувати поширення інфекції, що не вдається в Європі. Третій стовп боротьби - це госпітальний, або етап лікування», - сказав Ємець.

Міністр охорони здоров'я зазначив, що до третього етапу недореформована медична система України не готова.

Нагадаємо, в Україні підтверджено 145 випадків COVID-19, п'ять з яких летальні.

Як повідомлялось, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусом у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: