Кабмін призначив держсекретаря Мінрегіонбуду

Кабмін призначив держсекретаря Мінрегіонбуду
Максим Малашкін

Ним став заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКХ України

Кабінет міністрів України призначив державним секретарем Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Максима Малашкіна. Відповідне розпорядження№ 1038-р від 28 грудня 2016 р. опубліковане на Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади, повідомляє прес-служба Кабміну.

До цього часу Малашкін обіймав посаду заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – керівника апарату.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України призначив державним секретарем Кабміну Володимира Бондаренка.

За новим законом про держслужбу, з 1 січня 2017 року запроваджується інститут державних секретарів при міністерствах. За задумом це будуть, на відміну від міністрів, аполітичні фігури, які призначатимуться через конкурси і підписуватимуть контракт на п’ять років. Відповідні посади передбачені у кожному із 17 міністерств, плюс державний секретар Кабінету міністрів та його заступники. Проте конкурси призвели до скандалів – міністр інфраструктури Володимир Омелян та в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявили про непрозорість проведення конкурсів та відмову працювати з обраними держсекретарями. 

Читайте також інтерв’ю Володимира Омеляна «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: