Касько розповів про долю своєї арештованої квартири

Касько розповів про долю своєї арештованої квартири

Віталій Касько повідомив, що зараз проживає в арештованій квартирі

Колишній заступник Генпрокурора Віталій Касько в інтерв’ю «Главкому»повідомив, що стосується справи по квартирі, то інтенсивна робота по ній знову почалася, як тільки він заявив про створення нової політичної сили.

«Мене одразу викликали до слідчого, і справа зараз перебуває в одного слідчого МВС, над яким здійснюють процесуальне керівництво шість прокурорів ГПУ з колишнього підрозділу Севрука. Вони незаконно продовжили слідство по цій кримінальній справі, повторно незаконно наклали арешт на квартиру. Апеляційний суд спочатку скасував арешт квартири, але по другому колу вже передумав, оскільки, судячи з усього, вже діє у цій справі виключно за погодженням з Генпрокуратурою, скасував заборону користуватися квартирою, але арешт залишив. Ця справа була вже де завгодно – і в НАБУ, і в поліції, і в ГПУ. Директор НАБУ вже висловив свою позицію, що жодного складу злочину там немає. І додав, що якщо Генпрокуратура вважає інакше, вона, мабуть, керується не правовими, а якимось «іншими мотивами», - зазначив Касько.
Він також повідомив, що саме зараз і проживає у цій квартирі. Касько вважає, що ця справа починалась як корпоративна помста з боку «старої прокуратури», яку розпочав Шокін, а продовжили «яскраві представники самої системи» – Севрук, Говда, Столярчук, так званий підрозділ Кононенка–Грановського.
«Але насправді коріння всіх цих справ проти мене набагато глибші і йдуть до ще вищих кабінетів. Особливо це стало помітно, коли рух у справах почався негайно після того, як ми заговорили про створення нової політичної сили. Я особисто в такі співпадіння в нашій державі не вірю», - зауважив Касько.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: