Клінтон сподівається, що Трамп буде успішним президентом

Клінтон сподівається, що Трамп буде успішним президентом

Мені шкода, що ми не перемогли в цих виборах, зізналась Клінтон

Кандидат у президенти США від демократів Хілларі Клінтон сподівається, що Дональд Трамп, який здобув перемогу на виборах президента США буде успішним президентом для всіх американців. Про це вона заявила під час виступу перед своїми прихильниками в Нью-Йорку.

«Вчора я привітала Дональда Трампа і запропонувала співпрацювати з ним заради нашої країни. Я сподіваюся, що він буде успішним президентом для всіх американців. Це не той результат, заради якого ми працювали і мені шкода, що ми не перемогли в цих виборах заради цінностей цієї країни. Але я пишаюся і дякую за цю чудову кампанію, ми провели разом. Це велика креативна, енергійна кампанія. Те, що ви зробили мене своїм кандидатом, було честю для мене», - сказала вона.

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Тим часом радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції. Глава Європарламенту Мартін Шульц очікує можливого ускладнення відносин із СШАпри новому президенті Дональді Трампі.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: