Коломойський заявив, що має намір допомагати Тимошенко на виборах

Коломойський заявив, що має намір допомагати Тимошенко на виборах
Бізнесмен Ігор Коломойський

На уточнювальне запитання, яким чином він буде допомагати Тимошенко, Коломойський пояснив: «Тим, що ціни на рекламу будемо намагатися робити прийнятні для всіх»

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що вони з лідеркою «Батьківщини» Юлією Тимошенко – друзі, і він має намір «допомагати» їй на парламентських виборах. Про це він сказав в інтерв’ю «Українській правді».

«Ми з нею в нормальних стосунках... Ми з нею друзі, добре. Якщо вона назвала мене другом, значить, ми з нею друзі», – сказав Коломойський, коментуючи аудіозапис, на якому Тимошенко вітає його з днем народження і називає другом.

Відповідаючи на питання, чи нормально він спілкується з Тимошенко після президентських виборів, олігарх сказав: «Так, і будемо допомагати їй на парламентських виборах».

На уточнювальне запитання, яким чином він буде допомагати Тимошенко, Коломойський пояснив: «Тим, що ціни на рекламу (на «1+1», – ред.) будемо намагатися робити прийнятні для всіх. Тому що їхня партія не дуже багата».

Юлія Тимошенко цю заяву наразі не коментувала.

Ігор Коломойський повернувся в Україну після майже дворічного екзилу в ніч на 16 травня – його борт приземлився в Дніпрі. Надвечір того ж дня літак олігарха прибув до Києва.

У першому бліц-інтерв’ю після повернення в Україну олігарх заявив «Схемам» (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший»), що планує наступні п’ять років прожити в Україні.

Протягом тижня після повернення олігарха Ігоря Коломойського в Україну журналісти програми «Схеми» тричі фіксували автівки з його кортежу біля маєтку лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко у Козині під Києвом.

Сам олігарх згодом у телефонному коментарі запевнив, що не зустрічався з політиками і заявив, що це було спеціальне інсценування для «дезорієнтації журналістів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: