Кононенко відповів на звинувачення Саакашвілі про причетність до позбавлення його громадянства

Кононенко відповів на звинувачення Саакашвілі про причетність до позбавлення його громадянства
Ігор Кононенко

Кононенко каже, що йому нічого не відомо про ситуацію із громадянством Саакашвілі

Народний депутат, заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко в ексклюзивному коментарі телеканалу «112 України» повідомив, що депутатам у Верховній Раді є що обговорювати, зокрема важливі інфраструктурні законопроекти.
На запитання ведучого «Чи повинна Верховна Рада обговорювати заяви Саакашвілі з приводу його громадянства?» Кононенко відповів: «Ви знаєте, що сьогодні у Верховній Раді дуже важливий день. Ми обговорюємо і вже прийняли два з п'яти законопроектів з блоку інфраструктури, які дадуть мільярдні надходження до бюджету наступного року. Я вважаю, що це важливіше, ніж обговорення цього питання, про який ви говорили і витратили на нього час».
Крім того, Кононенко прокоментував заяви Саакашвілі про його причетність до позбавлення його громадянства.
«На жаль, мені нічого не відомо про ситуацію з громадянством пана Саакашвілі. Щодо його звинувачень, я впевнений, що вони не перші і не останні. Будуть ще. Він – досвідчений гравець, популіст, давно «їздить» на темі корупції і зараз буде активно експлуатувати цю тему заради створення образу «борця з владою». Але, на жаль, він такий самий представник команди влади, як і я, і інші гравці з оточення президента, з перших днів він також несе солідарну відповідальність за ситуацію в країні і в Одеській області зокрема. А там справи, повірте, не найкращі – область на передостанньому місці за показниками. І, що мене дійсно обурює, це те, що пан Саакашвілі почав активно експлуатувати Майдан у своїх заявах – ми там всі стояли точно не за те, щоб задовольнити його політичні амбіції», - повідомив Кононенко.


Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді і Українському домі відбуваються дні інфраструктури, депутатам запропоновано пакет законопроектів, ухвалення яких має послужити поштовхом до залучення мільярдних інвестицій в інфраструктуру України, знизити кількість смертності на дорогах і дати істотний позитивний імпульс економіці країни. Ініціатором і лобістами законопроектів виступають Міністерство інфраструктури на чолі з міністром Володимиром Омеляном, фракція «Народний фронт», фракція БПП, одним з керівників якої є Ігор Кононенко. Фракції «Батьківщина» і Опозиційний блок активно саботують дані законопроекти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: