Король Таїланду оголосив другою королевою свою коханку

Король Таїланду оголосив другою королевою свою коханку
У Таїланді оголошення коханки другою королевою - це безпрецедентний випадок в історії монархії
Фото з відкритих джерел

Король і коханка були одягнути в однакові блакитні костюми, і вони випустили птахів і риб з пірсу Васукрі в Бангкоку

Король Таїланду Маха Вачіралонгкорн Рама X оголосив другий королевою свою фаворитку Сінінат Вонгваджірапакді. Про це повідомляє видання Bild.

Зазначається, що 68-річний Маха влаштував церемонію для Сінінат на її 36-річчя.

«Король і коханка були одягнути в однакові блакитні костюми, і вони випустили птахів і риб з пірсу Васукрі в Бангкоку», ‒ йдеться у повідомленні.

Згідно з даними видання, це безпрецедентний випадок в історії таїландської монархії.

До відома, Сінінат Вонгваджірапакді призначили благородним королівським консортом в липні 2019 року. Вже через три місяці вона виявилася в опалі: її позбавили титулу і кинули в жіночу в'язницю Лат Яо. У вересні 2020 року Сінінат звільнили, проте королева Сутхіда і придворні продовжують плести проти неї інтриги. Вважається, що саме з їхньої подачі в інтернет потрапили сотні її інтимних фотографій.

Сінінат дуже популярна в народі, її звуть «принцесою-ангелом». Після повернення з в'язниці вона відвідувала різні провінції Таїланду з візитами, покликаними підвищити популярність короля Махи Вачіралонгкорна Рами X. Це відбувалося на тлі багатомісячних студентських протестів, на яких вимагають реформувати монархію. У кожному регіоні суперниця королеви виступала в місцевому традиційному одязі.

Сутхіда ‒ четверта дружина 68-річного короля, колишня стюардеса і глава його особистої охорони. Шлюб був укладений в травні 2019 року. Раніше Маха був одружений на своїй двоюрідній сестрі Мом Луанг Соамсавалі Кітіякара, актрисі Ювадхіде Полпрасет і простолюдинці Срірасмі Акхарапхонгпрічу.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: