Людей Новинського підозрюють у навмисному банкрутстві заводу «Океан»

Людей Новинського підозрюють у навмисному банкрутстві заводу «Океан»
Фото з відкритих джерел

ГПУ проводить слідчі дії проти «Смарт-Холдінгу» Новинського у зв'язку з банкрутством Миколаївського суднобудівного заводу «Океан»

ГПУ проводить слідчі дії проти ряду підприємств, серед яких ПрАТ «Смарт-Холдінг», у зв'язку з банкрутством Миколаївського суднобудівного заводу «Океан».

Про це повідомила у своєму Facebook прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган.

«Генеральною прокуратурою України спільно зі Службою безпеки України в ході проведення спецоперації в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за фактом заволодіння невстановленими особами майном ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» в особливо великих розмірах, доведення вказаного підприємства до банкрутства та вчинення інших злочинів», - повідомила речник Генпрокурора.

Вона зазначила, що сьогодні на території Миколаївської, Київської, Дніпропетровської областей, в тому числі за місцем розташування ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», проводиться 23 обшуки, до яких залучено більше 45 працівників прокуратури та 150 співробітників Служби безпеки України.

«Внаслідок злочинних дій ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» спричинено збитків на суму понад 1,5 млрд. гривень», - пише Сарган.

Вона зазначила, що в ході досудового розслідування на причетність до вчинення вказаних злочинів перевіряються всі особи, задіяні у процедурі банкрутства заводу «Океан», серед яких ПрАТ «Смарт-Холдінг», бенефіціаром якого є народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинский.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: