Маккейн розкритикував Трампа за телефонну розмову з Путіним

Маккейн розкритикував Трампа за телефонну розмову з Путіним
Американський сенатор Джон Маккейн

Трамп помилково припускає, що у Росії і США є спільні інтереси, зазначив Маккейн

Американський сенатор Джон Маккейн піддав критиці президента США Дональда Трампа за телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним.

У своєму Twitter глава комітету сенату з оборони написав, що Трамп помилково припускає, що у Росії і США є спільні інтереси.

«Це в черговий раз демонструє хибність віри президента, що у США є спільні інтереси з Росією. Крім того, це доводить, що нам необхідна стратегія по Сирії», – написав він.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 21 листопада, Трамп і Путін провели телефонну розмову, під час якої обговорили ряд геополітичних питань, включаючи Україну. 

Раніше спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що з терористами «Л/ДНР» не треба узгоджувати розгортання миротворчої місії на Донбасі.

Як повідомляв «Главком», президенту США Дональда Трампа буде запропонований варіант схвалення виділення Україні гранту в розмірі 47 мільйонів доларів на придбання американського оборонної зброї для стримування агресії РФ, в тому числі протитанкові ракети Javelin.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: