Мер Ірпеня заявив, що не тікав із України (ВІДЕО)

Мер Ірпеня заявив, що не тікав із України (ВІДЕО)

Карплюку повідомили про політичне замовлення заарештувати його на 60 діб

Мер Ірпеня Володимир Карплюк заявляє, що він нікуди не тікав із України, проте відмовився повідомити про місце знаходження і заявив про політичне замовлення. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».
«Я нікуди не втікав з України і місце свого перебування не буду повідомляти з однієї причини - мені повідомили вночі про те, що є чітке політичне замовлення заарештувати Карплюка на 60 діб, заарештовувати у грубій формі, із застосуванням сили», - сказав Карплюк.
Він запевнив, що жодного документа, виклику по повістці зі справи «бутанської землі» ні Ірпінською прокуратурою, ні Києво-Святошинською, ні обласною, ні Генпрокуратурою йому не надходило.
«Я пов'язую ці речі з чітким політичним замовленням, виходячи з виборів у Коцюбинському. Тому що довгий період мене викликали по різних кабінетах, намагалися залякувати. Після того, як Верховний суд вирішив, що у Коцюбинському виборів не має бути, все-таки через коліно прогнули цю ситуацію, і вибори відбулися. Вибори з тріском програли ті, хто безпосередньо ініціював вибори, і це така собі мініпомста, не більше, не менше», - заявив Карплюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: