Міноборони оприлюднило терміни вступу до військових вишів

Міноборони оприлюднило терміни вступу до військових вишів
Військові виші готуються до вступу студентів 
Фото: АрміяInform

Подання особових справ вступників безпосередньо до приймальних комісій триватиме до 1 серпня

Вступні випробування та конкурсний відбір до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти відбудуться з 1 до 18 серпня.

Про це повідомляє АрміяInform з посиланням на інформацію Міноборони.

«Вступні випробування та конкурсний відбір на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» та фахової передвищої освіти «фаховий молодший бакалавр» заплановано провести з 1 до 18 серпня 2020 року», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, подання особових справ вступників безпосередньо до приймальних комісій триватиме до 1 серпня 2020 року.

Крім того, керівники військових навчальних закладів повинні внести зміни до Правил прийому, затвердивши їх рішенням Вчених рад військових навчальних закладів, та до 1 червня 2020 року розмістити на офіційних сайтах закладів.

Своєю чергою командування Медичних сил ЗСУ має забезпечити проведення медичних оглядів вступників, інші доконкурсні медичні процедури до початку вступних випробувань у військових комісаріатах, а з 1 серпня 2020 року − безпосередньо в навчальних закладах.

Раніше Міносвіти пояснило, як під час карантину відбуватиметься сесія у студентів. Також Міносвіти оприлюднило дати ЗНО-2020

Наголошується, що до 4 червня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань. Також там буде розміщена інформація про результати основної сесії ЗНО — до 29 липня 2020 року.

Крім того, додаткова сесія ЗНО запланована з 23 липня до 11 серпня, а результати будуть розміщені до 14 серпня.

Напередодні у МОЗ розповіли, як в умовах карантину може проходити ЗНО.

Раніше Міносвіти дозволило змінювати місце проходження ЗНО.

Також міністерка освіти Любомира Мандзій повідомила, що українські школярі цього навчального року вже не повернуться до звичного навчання у школах. Навчання триватиме до кінця травня у дистанційній формі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: