Минулої доби двоє військових захворіли на коронавірус

Минулої доби двоє військових захворіли на коронавірус
Командування Медичних сил ЗСУ закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни

В українській армії - вже 54 випадки коронавірусу

Станом на ранок 30 квітня, виявлено два нових випадки Covid-19 серед військовослужбовців. Загальна кількість хворих на коронавірус в ЗСУ наразі становить 54 особи.

Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил.

«На 07.00 30 квітня в Збройних cилах України хворіє 54 особи на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 20 осіб та 2 летальних випадки. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 353 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 47 особи», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за минулу добу зареєстровано два нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Хворі в Кіровоградській та Харківській областях лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Станом на ранок 30 квітня в Україні лабораторно підтверджено 540 нових випадків коронавірусу. Із них захворіли 45 дітей та 87 медиків. Минулої доби від коронавірусу в Україні померли 11 людей. 135 українців одужали.

Як відомо, Кабінет міністрів України на наступному засіданні планує розглянути низку рішень щодо послаблення карантину, міністерства вже напрацьовують критерії для об’єктів, які будуть поступово відкриватися.

Також уряд дозволив працювати продовольчим ринкам під час карантину, але за умови дотримання певних критеріїв.

Нагадаємо, головний санітарний лікар заявив, що Україні вдалося уникнути піку коронавірусу.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: