Мосійчука переведуть до засекреченої лікарні - Ляшко

Мосійчука переведуть до засекреченої лікарні - Ляшко

Олег Ляшко розповів про стан Ігоря Мосійчука

Фото: Укрінформ

Лідер Радикальної партії також заявив, що їхня політсила надаватиме необхідну допомогу сім'ям загиблих офіцерів поліції

Стан постраждалого внаслідок нічого вибуху народного депутата Ігоря Мосійчука залишається стабільно важким, до нього в лікарню приїхали батько та брат. Мосійчука також буде переведено до іншої лікарні, але в інтересах безпеки не назвав, до якої саме.

Про це під заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко 26 жовтня під час брифінгу у приватній клініці «Борис», де перебуває Мосійчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз до нього приїхали батько та рідний брат, зараз там працюють слідчі. Стан важкий, але стабільний. Ігор у свідомості, спілкується. Я сьогодні вранці говорив із головою Служби безпеки та міністром внутрішніх справ. Слідство просувається вперед, але більше нічого сказати не можу», - сказав Ляшко.

Лідер Радикальної партії також заявив, що їхня політсила надаватиме необхідну допомогу сім'ям загиблих офіцерів поліції - 31-річного Руслана Кушніра, який був охоронцем Мосійчука, та 36-річного Михайла Мормеля.

«У загиблого Руслана залишилась чотирирічна донька. Ми надамо всю допомогу на похорони і ми будемо далі підтримувати цю дівчинку... Мої помічники вже зв'язалися з сім'єю загиблого пана Михайла - вони просять допомогу, бо там повилітали всі вікна в квартирі», - уточнив Ляшко.

Він також підтвердив інформацію про те, що у загиблого Кушніра вагітна дружина.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

У Кремлі назвали «проявом русофобії» звинувачення в причетності до замаху на Мосійчука.

Читайте також статтю: Замах на Мосійчука. Головні версії та що врятувало життя депутату?

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: