МОЗ перевіряє, чому «тітушка» Крисін опинився у дитячому відділенні Інституту серця

МОЗ перевіряє, чому «тітушка» Крисін опинився у дитячому відділенні Інституту серця
Юрій Крисін 

Лікарі Інституту серця повинні встановити, чи стан Крисіна дійсно потребував госпіталізації

Міністерство охорони здоров’я з’ясовує, чому Юрій Крисін, якого засудили до 4 років позбавлення волі умовно за причетність до вбивства журналіста Веремія під час Майдану, переховувався у дитячому відділенні Інституту серця.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті міністерства. 

«Останніми днями у ЗМІ поширюється інформація, що одна одіозна особа, нібито через проблеми зі здоров’ям була госпіталізована у дитяче відділення підпорядкованого МОЗ України закладу охорони здоров’я. З метою з’ясування обставин ситуації, МОЗ України звернулося до директора ДУ «Інститут серця МОЗ України» Бориса Тодурова з проханням надати пояснення чи відповідає дійсності інформація, що в дитячому відділенні Інституту Серця перебуває дорослий пацієнт, неодноразово засуджений і обвинувачений в багатьох насильницьких злочинах, включно з убивством», – ідеться у повідомленні.

Лікарі Інституту серця повинні встановити, чи стан пацієнта дійсно потребував госпіталізації, чи, навпаки, стан його здоров’я дозволяє брати участь у судових засіданнях. 

Нагадаємо, 1 березня об 11:00 Апеляційний суд Києва має розглядати апеляційні скарги прокурора та потерпілих на вирок Крисіну у справі про вбивство Веремія.

За словами Крисіна, 23 лютого на засідання суду у справі про заправки він не прийшов, бо був у лікарні, а жодного засідання у справі про вбивство Веремія він не пропустив.

Як відомо, 22 грудня 2017 року Шевченківський районний суд засудив Крисіна до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки за статтею про «хуліганство».

Прокуратура просила суд про 6-річне ув’язнення для Крисіна, і після оголошення вироку заявила про намір його оскаржити. Крисін у суді визнав себе винним у хуліганстві.

25 грудня на Майдані Незалежності у Києві відбулась акція з вимогою ув'язнити Юрія Крисіна.

У вівторок, 26 грудня, суддя Лінник також відпустив під домашній арешт двох підозрюваних у вбивствах на Майдані.

ЗМІ також повідомляли, хто «кришує» Крисіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: