На Буковині зафіксували черговий коронавірусний антирекорд

На Буковині зафіксували черговий коронавірусний антирекорд
3 вересня на Буковині виявили 162 хворих на коронавірус

У Кіцманському районі фіксують 538 випадків інфікування на 100 тисяч населення. Це найвищий показник інцидентності в Україні

Найвищий показник інцидентності в Україні за останні 14 днів на рівні району показує Кіцманщина Чернівецької області – понад 538 випадків на 100 тисяч населення.

Про це повідомив у Facebook глава Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

«Маємо неприємний рекорд. За повідомленням Головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, найвищий показник інцидентності за останні 14 днів на рівні району показує Кіцманщина – понад 538 випадків на 100 тисяч населення, що в 13,5 разів перевищує цільовий показник в Україні», – написав він.

Всього в області за добу, 3 вересня, виявили 162 хворих на коронавірус, натомість одужали 73 людини.

Нагадаємо, у середу, 2 вересня, у 137 буковинців підтвердили коронавірус. Днем раніше в області зареєстрували вдвічі менше нових випадків (67).

Як повідомлялося, в Україні станом на 3 вересня за останню добу 2 430 людей заразилися коронавірусом, загальна їх кількість сягнула 128 228. Крім того, за минулу добу померли 54 людини і це є новим антирекордом по смертельним випадкам.

Так, днем раніше від хвороби помер 51 пацієнт.  Найбільше випадків зафіксовано в Харківській області, Києві, Львівській області, Тернопільській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: