На Херсонщині зафіксували перший випадок коронавірусу

На Херсонщині зафіксували перший випадок коронавірусу
На Херсонщині зафіксували перший випадок коронавірусу

Пацієнтка у задовільному стані, перебуває в лікарні під постійним наглядом медиків

В Херсонській області зафіксували перший лабораторно підтверджений випадок коронавірусу.

Про це повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

За його словами, інфекцію виявили у жінки. Зараз вона у лікарні в задовільному стані.

«Пацієнтка у задовільному стані, перебуває в лікарні під постійним наглядом медиків, які діють згідно з відпрацьованими алгоритмами МОЗ. Родина пацієнтки знаходиться на самоізоляції, також під наглядом лікарів», — написав Гусєв.

Він додав, що наразі в ОДА в екстреному режимі проводять засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«На цю хвилину у нас в області один хворий. Як змінюватиметься кількість - залежить від нас з вами та нашої самодисципліни. Вкотре наголошую, дотримуйтесь карантину, простих правил гігієни та зберігайте спокій! Ми робимо все необхідне та можливе для запобігання поширення коронавірусу в Херсонській області», — підкреслив Гусєв.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Після цього вдень 25 березня стало відомо, що у Києві зареєстровано три нові випадки коронавірусу, у Вінниці зафіксували першу хвору в області

Нагадаємо, ексксголова СБУ, колишній міністр фінансів Валерій Хорошковський потрапив до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на зараження коронавірусом. 

Як повідомили ЗМІ, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусів у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: